Financieel advies bij VCA

3 februari 2023
Energiecoach Herman Grajer

Besturen van stichtingen en verenigingen kunnen bij de adviseurs van VCA terecht met financiële vragen. Want deze zakelijke kant van de organisatie is even belangrijk als de missie en de activiteiten zelf. Met kennis van een gezonde financiële basis, kun je gedegen plannen maken en uitvoeren.

Voor de volgende financiële vragen kunnen organisaties bij ons terecht:

  1. Hoe stel ik een jaarrekening op?
  2. Hoe richt ik mijn boekhouding in?
  3. Hoe maak ik een begroting voor een subsidie- of fondsaanvraag?
  4. Welke programma’s zijn handig?
  5. Waar moet een goede boekhouding aan voldoen?
  6. Hoe zit het met de verantwoordelijkheid van en samenwerking tussen penningmeester en bestuur?
  7. Hoe kan ik de administratie vereenvoudigen?

Neem contact op met de adviseur van jouw stadsdeel: